Bevakning

Grunden för hyresbevakning är att du skapar en bevakning. Med en aktiv bevakning får du mail direkt när nya lägenheter publiceras hos någon av de hyresvärdar och andrahandssidor som vi bevakar. Med en bevakning kommer du alltså snabbare fram till uthyraren och slipper uppdatera en massa sidor hela tiden.

En bevakning är extra effektivt för andrahandslägenheter och värdar som har lägenheter utan kö (brukar kallas för först-till-kvarn, bostad bums, bostad direkt eller liknande). Dessa lägenheter är vanliga förstahandskontrakt med de har ingen kö utan fördelas på olika sätt bland värdarna, bl.a. genom först-till-kvarn eller genom lottning bland de först anmälda. Det gäller alltså att höra av sig till uthyraren så snabbt som möjligt vilket en prenumeration på hyresbevakning underlättar.

Uppdatera/Avsluta bevakning

Du kan när som helst uppdatera eller avsluta din bevakning. I slutet av varje mail från oss finns en länk för att uppdatera eller avsluta bevakningen.

Städer och hyresvärdar

För tillfället listar vi främst lägenheter i Stockholm men även i Göteborg, Malmö, Uppsala och Lund har vi bevakning. På sidan för hyresvärdar finns en komplett lista på vilka hyresvärdar och andrahandssidor som vi bevakar i varje stad. Expansion är planerad framöver med målsättningen att täcka alla större städer i Sverige. I varje stad försöker vi lista samtliga värdar som finns representerade så länge de lägger ut lägenheter på en hemsida vi har tillgång till.

Kontakt

hyresbevakning.se drivs av Hyresbevakning Bostadsförmedling i Sverige AB (559056-6211)

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss via info@hyresbevakning.se. Vi har i dagsläget ingen telefonsupport men svarar vanligtvis inom 24h på e-post. Om du har ett aktivt konto hos oss se till att ange din e-post eller ditt mobilnummer när du kontaktar oss, då kan vi hjälpa dig snabbare.

Vår adress är:
Hyresbevakning Bostadsförmedling i Sverige AB
Kivra: 559056-6211
106 31 Stockholm